0894 304 006 / office@novtelefon.com

Sony Xperia XZ F8331

Sony Xperia XZ F8331

710.00 лв
720.00 лв
Този продукт не е наличен

 Още една перла в нашата корона 

Xperia XZ усъвършенства основните функции на един страхотен смартфон. Оборудван с иновации в технологиите, той се отличава с камера за заснемане на професионални снимки, интелигентна батерия и умни функции, които се адаптират спрямо вас. И всичко това – в корпус с впечатляващ и усъвършенстван дизайн. 

Камерата с утроена прецизност 

Xperia XZ се предлага с усъвършенстваните технологии за фотография, които познавате от други смартфони Xperia. Добавихме и технология за тройно засичане на изображението за анализиране, адаптиране и заснемане на идеални снимки при неблагоприятни условия. 

Сензор за изображения 

Предсказва движението, за да държите обекта на фокус и да заснемате снимки без размазване. 

Лазерен сензор за автоматичен фокус 

Измерва разстоянието до обекта и дава възможност за резки изображения при неблагоприятна светлина. 

Сензор RGBC-IR 

Отчита информацията за видими цветове и инфрачервения спектър, за да осигури регулиране на баланса на белия  цвят и заснемане на естествено реалистични цветове. 

Заснемайте движещи се обекти при всякаква светлина без размазване 

Най-интересните обекти в живота рядко остават неподвижни за дълго. Xperia XZ ви позволява да заснемате дори движещи се обекти – преди моментът да отмине. С комбинацията от мощта на сензора за изображения и лазерния сензор за автоматичен фокус можете да уловите движението с най-резки детайли – дори при слаба светлина. 

Реалистични цветове при всякаква светлина 

Нашият сензор RGBC-IR предоставя невероятно точни цветове, независимо дали сте на ярка слънчева светлина, или на закрито. Той анализира и се адаптира към всякаква светлина, като възпроизвежда цветовете напълно реалистично. Така че не се налага да обработвате снимките си, преди да ги споделите. 

Създаден да пасва идеално на живота ви 

Изчистеният дизайн на Xperia XZ е проектиран да пасва идеално на начина ви на живот. Меката и заоблена форма осигурява комфорт при държане, а изумителните цветове са създадени да подхождат на стила ви. 

Телефонът, който става по-умен с всеки изминал ден 

Xperia XZ е смартфонът, който става по-умен и по-личен, докато го използвате. Той се учи и адаптира към начина, по който го използвате, и ви предоставя най-доброто изживяване със смартфон до момента. 

Адаптивно зареждане 

Зареждането може да съкрати живота на батерията, но за разлика от повечето смартфони Xperia XZ използва интелигентно зареждане, за да предотврати износване на батерията. Устройството научава моделите на зареждане и се адаптира към тях, което удължава жизнения цикъл на батерията до два пъти. 

Продукт известен още и като Xperia XZ F 8331, XperiaXZF8331 

Подобни продукти
Sony Xperia M5 Dual E5663 Sony Xperia M5 Dual E5663
700.00лв. 640.00лв.
Sony Xperia Z5 Premium (E6853) Sony Xperia Z5 Premium (E6853)
809.00лв. 790.00лв.
Sony Xperia 1 Sony Xperia 1
1400.00лв. 1350.00лв.
Уеб дизайн
Elegance.bg