0894 304 006 / office@novtelefon.com

Sony Xperia XZ Premium G8142 Dual

Sony Xperia XZ Premium G8142 Dual

999.00 лв
999.00 лв
Този продукт не е наличен

 Производител: Sony 
Модел: Xperia XZ Premium G8141 


Описание: 

Всичко става „Уау“ 

Xperia™ XZ Premium разполага с новата Motion Eye™ – камера толкова добра, че улавя движения, които човешкото око не може да види. А със своя хармоничен дизайн, зашеметяващ 4K HDR дисплей и интелигентни функции, това е нашият най-революционен смартфон до момента. 

Уловете един нов свят на невидими за окото движения 

Камерата Motion Eye™ със суперзабавен каданс записва видео със скорост от 960 кадъра в секунда за четири пъти по-бавно изпълнение от всеки друг смартфон.1 Предсказването на заснемане изпреварва действието с една стъпка, тъй като започва да буферира изображенията дори преди да натиснете бутона. 

Насладете се на невероятни изображения дори когато снимате при слаба светлина 

С технология, базирана на ноу-хау от нашите известни фотоапарати Cyber-shot™, Xperia XZ Premium предоставя невероятно качество на изображенията дори при слаба светлина. За по-ясни и резки изображения новият сензор Exmor™ RS for mobile разполага с по-големи пиксели и иновативния обектив G Lens. 

Първият смартфон в света с 4K HDR дисплей 

За пръв път в смартфон – Xperia XZ Premium разполага с 4K HDR дисплей, включващ същата технология, използвана в телевизорите Bravia от Sony. Позволява ви да гледате най-новото 4K HDR съдържание за уникално визуално изживяване със зашеметяващи цветове, яснота и контраст. 

Всичко приляга идеално 

Изчистени плавни линии. Зашеметяващи стъклени повърхности. Xperia XZ Premium е колкото елегантен, толкова и ергономичен със своя бляскав външен вид, който приляга идеално на иновативните технологии вътре в него. Едно наистина хармонично изживяване. 

Създаден да издържа на напръскване, разливане и неочаквани дъждове 

Дъждът е едно нещо по-малко, за което да се притеснявате, докато сте навън с Xperia XZ Premium. Водоустойчив4, прахоустойчив и подсилен с издръжливото стъкло Corning® Gorilla® Glass 5 – защитен на практика от всичко. 

Задава стандартите при звука на смартфоните 

Първоначално създаден за нашите първокласни аудио продукти, аудиото с висока честота на дискретизация запазва детайлността и яснотата на музиката, така че да можете да чуете записите, както изпълнителят е искал. 

Най-мощният процесор при мобилните продукти на Sony 

Супербързо преглеждане на мрежата, безпроблемен гейминг, поточно предаване на видео без забавяния и впечатляваща възможност за едновременно изпълнение на няколко задачи – всичко се случва със скоростта на светлината с новия процесор Qualcomm® Snapdragon™ 835. А със скорост на изтегляне до 1 Gbps5 няма какво да ви спре. 

Смартфонът, който не спира да учи 

Xperia XZ Premium се учи от вас – колкото повече го използвате, толкова повече се адаптира към вашия начин на живот. От проследяване на нивото на батерията до предусещане на любимите ви функции – той е помощникът, който е винаги на разположение. 

Продукт известен още и като Xperia XZ Premium G 8141, XperiaXZPremiumG8141 

Подобни продукти
Sony Xperia E dual Sony Xperia E dual
200.00лв. 175.00лв.
Sony Xperia Sola 8GB Sony Xperia Sola 8GB
400.00лв. 310.00лв.
Sony Xperia C C2305 Sony Xperia C C2305
380.00лв. 367.00лв.
Уеб дизайн
Elegance.bg